onsdag 13 maj 2009

Mer arbete...

Golvläggaren är hemma och "vabbar" vilket gör att inget golv ännu kommit på plats. Storebror undrade när han hörde detta, om inte mamman kunde vara hemma? Hm, måste nog ta tag i jämställdheten!

Men utomhus har det hänt lite grejor i alla fall. Snickarna håller på att göra färdigt runt fönstren.
Det enda som är kvar är lockbrädorna ovanför det höga fönstret. Dit når inte vår stege, det behövs en längre stege (kanske ett tips till nära och kära inför makens stundande födelsedag!?!) så det får vänta till altanen är klar och de kan ställa stegen på den.

Vi har också kommit fram till att låta snickarna resa stommen till utbyggnaden av garaget. Det ska förlängas ett par meter för att inrymma bla vedbod. Eftersom snickarna har fått en lucka mellan olika jobb fanns tid för dem att påbörja detta arbete senare i veckan. Så häromkvällen drog maken och svärfar igång och gjöt plintar. Aktiviteter i alla hörn!

Detta är på baksidan, bakom garaget. Vedboden är tänkt att bli till höger om tvättstugedörren. Den dörren satte vi in förra sommaren och slog igen en annan dörr som gick in till garaget. Det ska bli skönt med ordentlig vedförvaring.

Man känner sig så "rik" när man ladar ved. Det är nog urmänniskan i en som kommer fram, det gäller att fylla lagren innan vintern! Brukar känna samma sak när jag plockat bär och får fylla frysen!

Bilder: privata

1 kommentar:

  1. Hej, har varit in här förrut, men inte lämnat någon kommentar. Tänkte att jag skulle visa ett spår att jag varit här. Oj vad ni jobbar, ska bli spännande att följa era projekt

    SvaraRadera